Az étterem jelenleg nem tart nyitva.

A Mohácsi
Halászcsárda,

már a hetvenes évek eleje óta cégére a mohácsi vendéglátásnak.

Mindenki számára nagy öröm tehát, hogy a közelmúltban sor kerülhetett a csárda teljes körű felújítására, egy új korszak kezdetét jelentő megújulásra.
A felújítási munkák során az innovatív rekonstrukció volt a fő szempont, azaz, hogy az épület megőrizze eredeti jellegét, de ugyanakkor megfeleljen a kor technikai elvárásainak. A belső tér kialakításakor, a bútorok és egyéb díszítőelemek kiválasztásakor a legfőbb törekvés a csárda-jelleg megőrzése, az autentikus hangulat megteremtése volt.
Az étel- és italkínálatot tekintve a magyaros ízvilág, a magyar konyhaművészet hagyományőrző remekei, hal- és vadétel-különlegességek élveznek előnyt, de gyakran szerepelnek igazi kuriózumok is az étlapon más nemzetek ételeiből.
A finom ételekkel és udvarias kiszolgálással a hazai és külföldi Vendégeink maximális elégedettségét tűztük ki célul.

A dunai panoráma lenyűgöző látványa kellemes élményt nyújt Vendégeink számára.

A régi vendégeket és az új érdeklődőket egyaránt arra bátorítjuk, hogy látogassanak el hozzánk egy finom vacsora vagy ebéd erejéig, és győződjenek meg személyesen a pozitív változásokról, hiszen elsősorban az Önök elégedettsége erősít meg minket abban, hogy erőfeszítéseink nem hiábavalók és hogy jó úton járunk!

Környékbeli
látnivalók

Fogadalmi Emlék Templom

Hősök
emlékműve

Mohácsi Csata Emlékpark
Sátorhelyen

Béda Karapancsára
kirándulás

További ajánlatokért
kattintson ide